VÄRIÄ TYÖELÄMÄÄN
Luova rohkeus auttaa pääsemään pidemmälle
VÄRIÄ TYÖELÄMÄÄN
Visiot tuovat mahdollisuudet näkyviksi
VÄRIÄ TYÖELÄMÄÄN
Haasteet avaavat aina uusia mahdollisuuksia

INNOSTUS ON UUSI TEHOKKUUS

Työelämässä korostuu yhä enemmän tarve luovuudelle, empatialle ja näkemyksellisyydelle. Suuri osa meistä on kuitenkin koulutettu päinvastaiseen: työelämään, jossa tehokkuus tulee nopeudesta, kaiken turhaksi katsotun karsimisesta ja sujuvasta tietojenkäsittelystä. Näitäkin tarvitaan, mutta ikävä kyllä tietokoneet, automatisaatio ja robotiikka ohittavat meidät ihmiset kaikissa näissä osa-alueissa jo nyt. Mihin koneet eivät kuitenkaan pysty, on inhimillisyys. Koneet eivät pysty unelmoimaan, luomaan jotain täysin uutta tai ymmärtämään ihmisten tunteita ja tarpeita. Mitä kovempaa kilpailu markkinoilla on, sitä tärkeämmäksi nämä taidot myös tulevat. Asiakkaat ostavat niiltä, jotka parhaiten heitä ymmärtävät.

Ihmistyövoimaa tarvitaan erityisesti asiakkaiden ja heidän tarpeidensa ymmärtämiseen, uusien tuote-, palvelu- ja prosessi-ideoiden tuottamiseen, luovaan ongelmanratkaisuun sekä visioiden ja skenaarioiden luomiseen ja toteuttamiseen.

Luovuus, empatia ja näkemyksellisyys ovat taitoja, joita kuka tahansa voi oppia. Näiden taitojen käyttämisen sivutuotteena työstä tulee merkityksellisempää, mielenkiintoisempaa ja ennen kaikkea: innostavampaa. Innostus on se voima, jolla saadaan aikaan ihmeitä. Innostus on halua saada aikaan, tarttua toimeen ja tuottaa tuloksia. Innostus on uusi työelämän tehokkuus.

dreada-verkkokoulutukset-ja-e-kirjat_150x150

KOULUTUKSET JA TYÖPAJAT

Tilaa työyhteisöllenne Dreadan koulutus tai käytäntöön tarttuva työpaja, kun haluat auttaa työyhteisöäsi
  • ymmärtämään asiakkaiden tarpeita paremmin
  • kehittämään uusia ratkaisuja
  • innostumaan omasta työstään tai
  • löytämään luovuutensa uudestaan.
Työpajat räätälöidään aina työyhteisönne tarpeiden mukaan.

VERKKOKOULUTUKSET JA MUOTOILUMENTOROINTI

Mahdollisuus onnistua on rajaton, kun tarvitsemasi tieto ja työkalut ovat koska tahansa saatavillasi. Tilaa itseopiskeltavat koulutukset verkkokaupasta ja varaa itsellesi aika muotoilumentorointiin, kun kaipaat tukea tekemiseen!

dreada-koulutukset-ja-työpajata
dreada-inspiraatiopuheet_150x150

INSPIRAATIOPUHEET

Kun yhteisösi kaipaa kannustusta, työnne hyötyisi uusista näkökulmista tai tapahtumasi tarvitsee innostavaa puhujaa, on inspiraatiopuheen aika. Tutustu Dreadan inspiraatiopuheiden aihevalikoimaan!