VÄRIÄ TYÖELÄMÄÄN
Luova rohkeus auttaa pääsemään pidemmälle
VÄRIÄ TYÖELÄMÄÄN
Visiot tuovat mahdollisuudet näkyviksi
VÄRIÄ TYÖELÄMÄÄN
Haasteet avaavat aina uusia mahdollisuuksia

INNOSTUS ON UUSI TEHOKKUUS

Työelämässä korostuu yhä enemmän tarve sellaisille taidoille, kuin luovuus, empatia ja näkemyksellisyys. Toisilla nämä ovat käytössä jo luontaisesti, mutta suurin osa meistä on koulutettu päinvastaiseen: työelämään, jossa tehokkuus tulee nopeudesta, kaiken turhaksi katsotun karsimisesta ja sujuvasta tietojenkäsittelystä. Ikävä kyllä, tietokoneet, automatisaatio ja robotiikka ohittavat meidät ihmiset kaikissa näissä osa-alueissa jo nyt. Se, mihin koneet eivät pysty, on inhimillisyys. Koneet eivät pysty unelmoimaan, luomaan jotain täysin uutta tai ymmärtämään ihmisten tunteita ja tarpeita. Mitä kovempaa kilpailu markkinoilla on, sitä tärkeämmäksi nämä taidot myös tulevat. Asiakas ostaa siltä, joka ymmärtää häntä parhaiten.

Miten mitataan ihmisten tehokkuutta tulevaisuudessa? Kun koneet tuottavat sen, mitä perinteisesti on tehokkuudeksi mitattu, mitä jää ihmisten osaksi? Ihmistyövoimaa tarvitaan erityisesti asiakkaiden ja heidän tarpeidensa ymmärtämiseen, uusien tuote-, palvelu- ja prosessi-ideoiden tuottamiseen, luovaan ongelmanratkaisuun sekä visioiden ja skenaarioiden luomiseen.

Luovuus, empatia ja näkemyksellisyys ovat taitoja, joita kuka tahansa voi oppia. Näiden taitojen käyttämisen sivutuotteena työstä tulee merkityksellisempää, mielenkiintoisempaa ja ennen kaikkea: innostavampaa. Innostus on se voima, jolla saadaan aikaan ihmeitä. Innostus on halua saada aikaan, tarttua toimeen ja tuottaa tuloksia. Innostus on uusi työelämän tehokkuus.

dreada-verkkokoulutukset-ja-e-kirjat_150x150

KOULUTUKSET JA TYÖPAJAT

Tilaa työyhteisöllenne Dreadan koulutus tai käytäntöön tarttuva työpaja, kun haluat auttaa työyhteisöäsi
  • ymmärtämään asiakkaiden tarpeita paremmin
  • kehittämään uusia ratkaisuja
  • innostumaan omasta työstään tai
  • löytämään luovuutensa uudestaan.
Työpajat räätälöidään aina työyhteisönne tarpeiden mukaan.

VERKKOKOULUTUKSET JA E-KIRJAT

Mahdollisuus onnistua on rajaton, kun tarvitsemasi tieto ja työkalut ovat koska tahansa saatavillasi. Tilaa itseopiskeltavat koulutukset verkkokaupasta.

dreada-koulutukset-ja-työpajata
dreada-inspiraatiopuheet_150x150

INSPIRAATIOPUHEET

Kun yhteisösi kaipaa kannustusta, työnne hyötyisi uusista näkökulmista tai tapahtumasi tarvitsee innostavaa puhujaa, on inspiraatiopuheen aika. Tutustu Dreadan inspiraatiopuheiden aihevalikoimaan!